it_user262920

90 POINTS4 YEARSTOP 5
Job function
Systemkonsult
Years of experience
10+ years
Since Jun 2015, it_user262920's postings have been viewed 27 times on IT Central Station.
Bio

Passion: Virtualisering med produkter från VMware, HP och Netapp. Men utmana mig gärna! ;-)

Min breda kompetens och långa erfarenhet inom IT-branschen är några av mina största styrkor. Att tänka strategiskt och se till helheten är en annan.

Jag har en förkärlek till att skapa lösningar som hjälper kunderna att effektivisera och kapa kostnader där teknik, människor och fungerande rutiner är pusselbitarna och målet är en effektiv helhet.

För att nå det målet arbetar jag strukturerat och med stort engagemang och drivkraft. Jag jobbar gärna både självständigt och i grupp och har lång erfarenhet av analytiskt tänkande i problem- och felsökningssammanhang.

Favorituttryck:
”Less is more” – Det är inte den som har den dyraste och häftigaste tekniken som vinner, det är den som gör det bästa av det man har. Ibland blir tekniken i sig en säkerhetsrisk, särskilt om man förlitar sig enbart till den.

”Lager på lager” i IT-säkerhetssammanhang – Ett staket runt kontoret och en säkerhetsdörr in till serverhallen är inte IT-säkerhet, men många tillräckligt bra säkerhetsfunktioner och rutiner blir tillsammans ett säkert IT-system.

Interesting Projects and Accomplishments
Virtualization professional and Storage manager at a swedish


Sign Up with Email